NICE NG80

Serviciile oferite de Alergomed împreună cu Circassia Ltd pentru a ajuta la implementarea testării FeNO în cadrul organizației dumneavoastră.

Cu o echipă dedicată NIOX, care furnizează echipamente FeNO și consumabile, suntem la dispoziția dumneavoastra pentru a vă sprijini în implementarea ghidului NICE NG80 și a vă spori calitatea asistenței medicale în cazul pacienților cu astm.

Avem o echipă dedicată NIOX pentru a sprijini implementarea ghidului NICE NG801, permițându-vă să adoptați cât mai repede posibil recomandarile din ghid și să îmbunătățiți astfel managementul astmului.

Recunoaștere internațională pentru NIOX

Echipa noastră dedicată NIOX este formată din manageri, directori de vânzari, specialiști pe probleme medicale, instruire, operațiuni tehnice și asistență. În plus, Circassia a fost numită producătorul „Producatorul Mic al Anului 2019” de către ARTP – Asociația pentru Tehnologie și Fiziologie Respiratorie.

Managerii de cont și directorii de vânzari

Oferă asistență dedicată NIOX în teren pentru clienții din serviciile de îngrijire primară și secundară. Serviciile includ:

  • Personalizări în modelarea impactului bugetar asupra practicii și / sau organizației dumneavoastră
  • Furnizare de exemple gen „cele mai bune practici” în organizații care au implementat cu succes testarea FeNO în cadrul serviciilor respiratorii
  • Instalarea complementară a dispozitivului și instruirea utilizatorilor
  • Suport și instruire în teren pentru utilizarea aplicațiilor NIOX și a sistemelor de gestionare a pacienților
  • Experimentarea programului NIOX pentru a vă permite evaluarea pe termen scurt
  • Continuitatea FeNO prin Serviciul de Pacienți NIOX cu furnizarea de dispozitive de împrumut, dacă este necesar

Specialiștii pe probleme medicale

Echipa noastră de specialiști oferă educație cu privire la aplicațiile FeNO pentru a vă ajuta în formularea diagnosticului și în managementul astmului, colaborând cu lideri de opinie națională și internațională pentru a vă furniza cele mai actuale dovezi clinice.

Instruire și educație

Asigurarăm formarea continuă a echipei dedicată NIOX pe domenii directoare pentru astm, studii clinice cheie privind FeNO ca biomarker și toate aspectele clinice și tehnice ale NIOX VERO, inclusiv aplicațiile NIOX

Operațiuni tehnice și asistență tehnică

Echipa de asistență tehnică este întotdeauna gata să asiste prin telefon sau e-mail pentru orice întrebări tehnice. Scopul nostru este de a minimiza timpii de stagnare în operare și de a ne asigura că clienții noștri pot să funcționeze normal.

Întrebările prin e-mail sunt tratate într-o zi lucrătoare. Dacă este nevoie, echipa este fericită să vă ajute apelând clientul înapoi la ora și data convenite.

În cazul în care este nevoie de instruire, Echipa de Operațiuni Tehnice vă poate sprijini și cu intruire pentru utilizatorii finali, adaptată nevoilor acestora; indiferent dacă este vorba de o aplicație specifică, tehnică aprofundată sau doar de manipulare zilnică a aparatului.

Aplicații NIOX

Cu conexiunile NIOX, puteți accesa funcții suplimentare instalând aplicații NIOX pe PC sau tabletă de sine stătătoare cu Windows. Această gamă de aplicații software oferă posibilitatea de a crea înregistrări și rapoarte ale pacienților cuprinse într-o bază de date.

Aflați mai multe despre modul în care NIOX VERO a susținut proiectul Gold-Standard, MISSION ABC, cu integrare verticală Obțineți funcții suplimentare cu ajutorul NIOX Panel & Apps Experimentează impactul cu NIOX VERO