NIOX PANEL și NIOX APPs

NIOX ®PANEL

Un accesoriu care permite utilizarea unui ecran extern
suplimentar

Conceput pentru a fi instalat pe calculatoare sau tablete cu sistem de operare Windows, pentru a permite utilizarea unui ecran extern suplimentar. NIOX Panel face legătura dintre NIOX VERO și calculator/tabletă prin cablu USB sau Bluetooth.

În plus, NIOX Panel are și alte caracteristici:

  • 3 tipuri de animații diferite
  • Operarea dispozitivului de la distanță de pe calculator/tabletă
  • În cazul în care se oferă asistență, se poate descărca un jurnal al serviciilor oferite
  • Transfer automat prin cloud al datelor necesare pentru furnizarea de asistență clienților

 

Pentru efectuarea transferului automat, vi se va solicita introducerea datelor de contact. Apoi, serviciul de cloud securizat Microsoft Azure va transmite automat datele tehnice ale dispozitivului prin Internet, către Circassia și distribuitori.

Datele tehnice pot include mărci temporale, coduri de alertă, temperatură, umiditate, starea bateriei, numărul de măsurători rămase pe dispozitiv, starea senzorului și a scrubber-ului, pentru a putea oferi servicii și asistență de cât mai bună calitate. Nici Circassia nici distribuitorii nu colectează datele pacienților.

Prin NIOX Panel se vor instala și update-urile de firmware pentru dispozitiv.

NIOX Panel este gratuit pentru toți clienții care dețin dispozitivul NIOX. Contactați-ne pentru mai multe informații.

NIOX ®APPs

O gamă de aplicații prin care se pot descărca caracteristici
adiționale

NIOX Apps este o gamă de aplicații care se pot instala împreună pe orice calculator/tabletă cu sistem de operare Windows. Se pot utiliza ca și conexiune între NIOX VERO și calculatoare/tablete prin cablu USB sau Bluetooth.

  • NIOX Patient – utilizată pentru a genera o prezentare generală a măsurătorilor pacienților; folosită, de obicei, de asistente sau de medicul curant
  • NIOX Database – utilizată, de obicei, doar o singură dată, la instalare, pentru definirea locației bazei de date. Baza de date permite colectarea centralizată a măsurătorilor pacienților, chiar și în cazul în care acestea se fac cu instrumente diferite. Baza de date poate fi folosită și pentru evaluări externe privind calitatea datelor
  • NIOX Admin – concepută pentru uzul administratorului, pentru definirea utilizatorilor NIOX, a medicilor curanți, a administratorilor bazei de date și pentru personalizarea raportărilor

Download Resurse NIOX

Puteți descărca NIOX Apps din NIOX Software Download Centre. Pentru a accesa NIOX Software Download Centre, parcurgeți cele 3 etape de mai jos.